VIA ALLEGRO LOGO 01

Passignano sul Trasimeno

Hotel La Vela WEB 017 bar

Het appartement telt dan weer twee ruime slaapkamers met een boxspring en zetelbed. De kamer is in hoofdzaak voor vier personen bedoeld, maar u kan de capaciteit uitbreiden naar zes personen. Ideaal voor mensen met kinderen!

In de twee badkamers vindt u respectievelijk een douche en een douche in combinatie met een ligbad. Op het grote overdekte terras met een goede lichtinval kan u in een ligstoel zalig ontspannen en zonnebaden. Tot slot zijn er gratis wifi en een smart-tv voorhanden.

Accommodatie

Afhankelijk van de formule die u gekozen heeft, verblijft u in Hotel La Vela of in ons appartement. Het hotel bevindt zich op wandelafstand van het Trasimeense Meer en het historische centrum van Passignano sul Trasimeno.

In het restaurant worden dagelijks overheerlijke maaltijden geserveerd. Bovendien kan u in het hele hotel van gratis wifi gebruikmaken en is er airconditioning op de kamer. Sportievelingen kunnen er mits toeslag een fiets huren om de streek te verkennen.

0474 88 44 60

Activiteiten & bezienswaardigheden

Passignano sul Trasimeno is gesitueerd in het groene hart van Italië en ligt aan een van het lands mooiste en grootste meren, het Trasimeense Meer.

In het dorp merkt u meteen de authentieke Italiaanse sfeer op, waarin lekker eten en drinken centraal staan. De straten barsten dan ook van de gezellige restaurants en bars. Op het strand (incl. openluchtzwembad) vindt u heel wat panoramische terrassen.

Qua activiteiten biedt het meer heel wat mogelijkheden. Hieronder krijgt u alvast een voorsmaakje:

0474 88 44 60

Via Allegro Trasimeense meer

In het natuurlijke meer liggen drie eilanden, namelijk Isola Maggiore, Isola Polvese en Isola Minore. De eerste twee kan u per boot bezoeken. Daarbij kan u ervoor kiezen om de publieke boot te nemen of met onze privéboot mee te varen tegen € 60,00/uur. Wij kunnen u trouwens ook met de auto meenemen naar allerlei kunststeden (bv. Assisi & Gubbio), die absoluut de moeite waard zijn!

Via Allegro wijnproeverij italie
Via Allegro sfeerbeeld zonsondergang

Een reisformule
laten samenstellen?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!